Ställ sparkarn utvä bråon!

Och fem andra helt normala hälsningar på pitemål har jag nu placerat på sex olika julkort som finns till försäljning på signerat.se och inom kort även hos mina återförsäljare. Känns väldigt roligt att vidareutveckla produktserien och lägga till något nytt sedan jag började skissa ut de första alstren för över ett halvår sedan!

De här hälsningarna hoppas jag kan sprida lite julglädje när de (förhoppningsvis) läggs på en brevlåda nära dig och dyker upp på en plats någon annanstans i vårt avlånga land – eller kanske någon annanstans i världen! Tänk vad en brevbärare i Skåne, eller varför inte i Singapore ska klia sig i huve’t å undra vad den där julhälsningen betyder…!

Då är det väl himla bra att jag för säkerhets skull översatt hälsningen på baksidan av korten så åtminstone den skånska brevbäraren får ett hum om vad det handlar om.
(vill du också veta vad de betyder – gå in på signerat.se så står alla hälsningar översatta där)

Så i år uppmuntrar jag till ett handskrivet julkort med klassiskt julfrimärke och en stärkande promenad till den röda julkortsbrevlådan! Karl-Bertil Jonsson måste väl ändå ha nåt att göra på det Kungliga Postverket i år också?

Grafisk form: Karolina – Frau Furtenbach©

2 reaktioner på ”Ställ sparkarn utvä bråon!

 1. Lina - KITCHENBLOOM skriver:

  Verkligen jättefina julkort – ja, de både snyggaste och roligaste detta år! Jag kommer då absolut att handla en bunt av dig, jag tror nämligen att vi frångår en familjebild detta år, barnen börjar bli så stora och femtonåringen uppskattar inte riktigt längre att vara med på julkortsutskicket… Ja, man minns ju själv hur det var så det är inte svårt att lyssna till deras önskemål dirkekt. 🙂

  Jag snickrar på ett svar så det kommer ett mail i veckan. Nä, okej, jag snickrar inte direkt, jag ljög där, men jag letar efter en lucka.
  Men i alla fall – tala om tillfälligheter… 🙂

  1. frau furtenbach skriver:

   Tack – kul att du gillar dom : ) Det är packning i helgen som gäller nu när jag hämtat en massa trycksaker från tryckeriet… Ser fram emot svar – oavsett när det kommer… ; ) Kram kram från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s