Retrojul – en ny kollektion med retrokänsla

Nu ligger min nya kollektion Retrojul uppe i webshopen på Nordic Design Collective. Det är en kollektion inspirerad av förpackningen till den klassiska sjuarmade Luma-ljusstaken och många retroälskare känner nog igen sig, både i färgerna och känslan!

Skärbrädan/uppläggningsfatet är vändbar med ett rödrutigt mönster på baksidan – perfekt för uppläggning av lussekatterna, pepparkakorna eller vörtlimpan. Eller varför inte använda det som grytunderlägg till den varma glöggkannan?

Kökshandduken är fin som dekoration i köket och praktisk som jäsduk till julens alla bak. Eller varför inte duka och använda som en fin julservett?

Omslagspappret kan självklart användas som inslagningspapper till julklapparna, men varför inte vika arket till en fin presentpåse?
Pappret levereras i ark om 3 st i formatet 30×42 cm med två olika motiv på vardera sida – använd den sida du önskar synas utåt, eller lek med att vika pappret så båda sidor syns…

RETROJUL_JulkortJulkortet är tryckt i A5-format på 300 grams mattbestruket papper med obestruken baksida för att du ska kunna skriva din julhälsning utan att det smetar. Kortet är även fint att rama in!

Om ni har möjlighet, kan ni som vill besöka mig på Midsommargårdens Julmarknad ”Midsommarglögg” nu på söndag den 29 november kl 11–16 vid Telefonplan, söder om Stockholm. Där står jag och flera andra designers och säljer fina julklappar till marknadspriser. Varmt välkommen! Läs mer om marknaden här.

Ha en skön Första adventshelg! Själv inleder jag helgen med att besöka barnens skola där de har julmarknad nu ikväll. Lär inte komma hem utan något julgodis – varken i magen eller i handen…

/Karolina

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s