FrauFurtenbach_porträtt

Hej!

Karolina Furtenbach heter jag och frilansar som Art Director/Grafisk formgivare. Just nu vässar jag mina digitala kunskaper inom sociala medier på Nackademin där jag utbildar mig till Marknadskommunikatör Sociala medier. Det är en YH-utbildning på 1,5 år med fokus på hur du med kommunikation och analys kan utveckla ett företags närvaro i sociala medier.

Kommunikation har varit en del av min jobbvardag i över 20 år, främst som Art Director/Grafisk formgivare på olika reklambyråer och de senaste 5 åren som frilansare i mitt eget företag Frau Furtenbach. Jag är van att arbeta konceptuellt och kanaloberoende i både små och stora projektuppdrag.

Jag är strategisk och formstark med känsla för det skrivna ordet. Ser både till helheten och till de små detaljerna som gör skillnad. Efter 10 år på en av Sveriges bästa RM-byråer förstår jag effekten av anpassade budskap till segmenterade målgrupper. Den erfarenheten har jag med mig nu när kraven ökar ännu mer på att företag måste skapa innehåll på mottagarens villkor.

Exempel på kunduppdrag:
• Idéer till reklamkoncept och säljkampanjer
• Formgivning och produktion av trycksaker
(foldrar, informationsmaterial, reklamutskick – DR, annonser och mycket mer…)
• Bokformgivning/bokomslag
• Illustrationer
• Idéer och inredning av mässmontrar – samt mässrelaterade kampanjaktiviteter
• Grafiska profiler

Uppdragsgivare:
Villaägarnas Riksförbund, HärjedalsKök, Greatdays, Popretorik och Popretorik Förlag, SMC Pneumatics, BARN-verket, Avanza Bank, Tentipi, IPQ, IT-Relation, Svenska PostkodLotteriet, Bladh by Bladh Förlag, Pocketförlaget, Föreningen Funkisglädje med flera.

 

Jag designar också mina egna kollektioner av bruksföremål som jag säljer på design/inredningsbutiker som t ex Designtorget. Det är allt ifrån kökshanddukar, disktrasor, brickor och skärbrädor, till grafiska tryck, skrivböcker och silversmycken.

Jag åtar mig även uppdrag åt företag, kommuner och turistbyråer där jag tar fram en unik designkollektion och hjälper till med produktion av t ex brickor, skärbrädor, kökshanddukar, vykort, grafiska tryck och fina skrivböcker. All produktion sker i Sverige och håller mycket hög kvalitet. Designkollektioner har tagits fram åt bl a Ystad Kommun, Filmmuséet Cineteket i Ystad och SSAB.

Är du intresserad av ett samarbete är det bara mejla: karolina [at] fraufurtenbach.se eller ring mig på 070-66 77 220.

 

Copyright
Allt innehåll på den här webbplatsen tillhör fraufurtenbach.se och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.