Vill du beställa något ur mina kollektioner är det bara att ringa eller fylla i dina uppgifter och önskemål nedan – resten ordnar jag!

Är du intresserad av att bli återförsäljare eller nyfiken på ett samarbete blir jag såklart jätteglad att just DU hör av dig!

6 reaktioner på ”Kontakt

 1. Inger Rova skriver:

  Oh va’ bra! Har samma bok! Kundkretsen är för liten här i Skåne, för att bli ÅF, men jag försöker lära min Skånepåg att förstå mig, det är kul de oxå, JÄTTEROLIGA grejer!

  1. frau furtenbach skriver:

   Hej Inger, vad kul att du gillar grejerna : ) Kommer du från Piteå? Ja, jag har haft samma utmaning med mina barn när jag sätter igång å pratar dialekt – de tittar på mig å undrar vad det är för konstigt ‘språk’ jag pratar…

 2. Johnny Lundberg skriver:

  Hej Karolina. jag gillar väldigt mycket dina bilder och dina menings- och ordval på pijtmåle-serien. men jag saknar produkter med dessa tryck som mer kan passa personer som generellt historiskt sett inte står i köket och torkar bord, lagar mat och serverar eller skriver vykort för att uttrycka det i korrekt genusformat.

  1. frau furtenbach skriver:

   Hej Johnny! Härligt att du gillar min idé och att du kommenterar här på sidan. Jag förstår vad du menar, även om jag själv nog är den som står allra minst i köket i vår familj om vi ska generalisera… ; ) Du får jättegärna komma med förslag på produkter i andra vardagsmiljöer där du skulle vilja se ord på pitemål. Min tanke är ju att få in de vackra orden i vår vardag för att de inte ska glömmas bort, men vardagen ser ju ut på olika sätt för olika människor, så jag är bara glad över att få förslag på andra miljöer i vår vardag där vi kan få en påminnelse om vår vackra dialekt. Du kan alltid mejla mig direkt på karolina@fraufurtenbach.se Bästa hälsningar Karolina

Kommentarer är stängda.