Rykande färska inspirationsbilder på nållåtta-kollektionen

I förra veckan agerade mitt kök som fotostudio när jag hade fotograf Ester Sorri på besök för å plåta några inspirationsbilder på produkterna i nållåtta-kollektionen. Köksbordet stod i centrum för dagen där vi lade en skiva från ett perstorpsbord som jag kånkade upp från källarförrådet tidigare samma dag och köksskåp och lådor öppnades för att hitta det porslin som kunde användas. Nytt blandat med gammalt och så några gula färgklickar så klart!

Det var lite ”man-tager-vad-man-haver-styling” över denna photoshoot – så får det bli när man inte har någon stylingbudget att tala om…  Det enda jag köpte var brödet och skorporna – för nån bakande bullmamma är jag (tyvärr) inte. Men stort tack till min kära mamma, för marmeladen är i alla fall hemkokt 🙂 Och väldigt god, för rekvisitan mumsade vi i oss nån gång i halvlek när blodsockret sjönk tillsammans med kreativiteten. Men sen var vi snabbt på banan igen!

Och här har ni resultatet:

Samlingsbild_nållåtta_miljöbilder

Om ni önskar högupplösta bilder för press är det bara mejla mig: karolina@fraufurtenbach.se. Annars får ni mer än gärna låna bilderna till bloggar och liknande men länka gärna till fraufurtenbach.se och ange fotografens namn: Ester Sorri.

En reaktion på ”Rykande färska inspirationsbilder på nållåtta-kollektionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s