Nyheter i pijtmåle-kollektionen!

Så här inför sommaren har jag tagit fram några nya produkter i pijtmåle-kollektionen. Flera av dem är önskemål som mina återförsäljare fått in från sina kunder, så det känns såklart väldigt roligt att kunna göra verklighet av deras önskemål! Vad gör man inte för att hålla sina kunder och återförsäljare nöjda och glada liksom…?! 😉

Först ut är några grafiska tryck:
Receptet på pitepalt i format 30×40 cm, perfekt att rama in och hänga i köket samt det nya somriga Storskållesne:l som betyder Slända på pitemål. Pappret är detsamma som de tidigare trycken: 270g Scandia2000, de präglas med en unik pijtmåle original-stämpel och signeras av formgivaren (det vill säga mig…).

Skärmavbild 2013-05-07 kl. 20.39.54

Räknetavlan 1-2-3 finns nu i en grafiskt stilren färgsättning: svart-vit-grå och även här är pappret detsamma som på de tidigare räknetavlorna: 300g högbestruket papper med sidenmatt yta och präglas med en unik pijtmåle original-stämpel.

Skärmavbild 2013-05-07 kl. 20.41.10Och sist men inte minst:
Receptet på pitepalt – som vykort i A5-format. Motivet är tryckt på 300 grams mattbestruket papper med obestruken baksida för att du ska kunna skriva din hälsning utan att det smetar. Men självklart är kortet även fint att rama in och sätta på väggen.
– Mer paltschwimen åt folket! 

Skärmavbild 2013-05-07 kl. 21.06.43

Alla nyheter kommer snart att finnas i butik hos Hem Ljuva Hem i Piteå samt A-Färg & Tapet i Arvidsjaur. Och för dig som inte bor i närheten, kan du alltid göra en beställning i min webshop på Nordic Design Collective!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s