Marabouparken Designjulmarknad i helgen!

Image

Nu är det nästa julmarknad på gång… Den tredje för att nämna dom i ordning. Det är Marabouparken som i samarbete med Rädda Barnen har julmarknad i det som brukar agera som konsthall i vanliga fall. Samma lokal som förra året där det var riktigt härlig julstämning och många bra utställare. 

Skillnaden mot förra året är att jag i år har ett eget bord, istället för att sälja under Nordic Design Collectives ”paraply”. Det ska bli riktigt kul att stå på egna ben, och det känns roligare att sälja i år då jag har fler kollektioner att visa upp…

Så kom till ”Sumpan” i helgen å börja med julklappsinköpen vetja! Det är öppet lördag och söndag mellan kl 10–17. De tar 50 kronor i inträde, men det går direkt till Rädda Barnens verksamhet så du gör samtidigt en god gärning genom att komma dit!

Och ta med cash, det är tyvärr lite dålig mobiltäckning i lokalen så tyvärr tyvärr kommer det troligen bli svårt att ta betalt med kort. Jag som tycker det är så fantastiskt att kunna erbjuda kunderna att betala med hjälp av iZettle… !

Här kommer lite snabbfakta:
Öppettider:
Lördag 8 december och söndag 9 december 10.00–17.00

Adress:
Marabouparken Konsthall
Löfströmsvägen 8, Sundbyberg

Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s