Dax för mässa igen…


Nu på torsdag öppnar Hem&Villa-mässan på Stockholmsmässan, Älvsjö. Frau Furtenbach är en av flera formgivare som deltar i Nordic Design Collectives monter som blir en jättefin och inspirerande pop-up butik under mässdagarna.

Sist jag var med på mässan tillsammans med Nordic Design Collective var på Äntligen Hemma i februari, i samband med att NDC lanserades. Och mycket har hänt sedan dess. NDC har vuxit och fått ännu fler duktiga formgivare som anslutit sig till nätbutiken, och jag har hunnit lansera min nållåtta-kollektion och det här är första tillfället jag har att kunna sälja min nya kollektion direkt till (förhoppningsvis) köpsugna mässbesökare! Så det är riktigt pirrigt och jag är nyfiken på vad jag får för reaktioner av de jag möter på plats…

För precis som sist, kommer jag delta själv under några av mässdagarna och jag kommer även hålla ett föredrag om historien bakom mina kollektioner. Fokus kommer ligga på min pijtmåle-kollektion men eftersom nållåtta bygger vidare på samma tankar kommer jag även berätta lite kring den också såklart! Det är alltid lite extra nervöst inför vetskapen att jag ska stå där och prata inför folk… Men jag har ju ganska bra koll på min ”story” vid det här laget. Den sitter nästan i ryggraden faktiskt. Skillnaden är väl att jag utvecklar den lite mer när man har mer tid på sig såklart, mot när man berättar den för någon man träffar på en nätverksträff eller för en potentiell återförsäljare.

Så jag håller som bäst på att plocka ihop de produkter jag ska ha med på mässan. Jag viker kökshanddukar, packar kort, brickor och skärbrädor i bubbelplast. Jag slipar på min presentation och skriver pressmeddelanden. Allt detta i min alldeles egna drömfabrik. För hur tradigt det än kan vara att vika kökshandduk efter kökshandduk, sätta på gördel, klistra oblat och det känns som om handdukarna aldrig tar slut… Så måste jag nästan nypa mig i armen ibland. Det här är ju mitt! Det här har JAG åstadkommit – det här är MIN DRÖM som JAG FÖRVERKLIGAT! Jag måste påminna mig själv om det.

Men hursomhelst är ni alla varmt välkomna till Hem&Villa-mässan torsdag – söndag! Jag kommer vara på plats torsdag kl 14–18, lördag 14–18 samt söndag 10–17. Ni hittar mig i Nordic Design Collectives monter A04:27 och jag kommer hålla mitt föredrag på lördag kl 15.45.

Här kan ni läsa lite mer om mässan och några bra erbjudanden med bland annat rabatt på inträdet.

Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s