Designtorget – here we go…!

Idag kom beskedet från min ansökan med nållåtta-kollektionen till Designtorget. Trodde inte svaret skulle komma förrän nästa vecka, men så kom det nu idag – klockan 11.53 för att vara exakt. Och så läste jag:


Hej Karolina,

Juryn gillade verkligen Nållåtta-serien och vi skulle gärna ta in dem till några av våra Stockholmsbutiker.

Sen började jag grina. För så glad blev jag. Och stolt! Herrejösses, det här är ju ett av mina mål – och nu har det blivit verkligt. Konstig känsla. Men jäkligt skön.

En skön bekräftelse på att jag gör det jag ska göra. En bekräftelse på att jag gör något bra. En bekräftelse på att jag gör något som andra tycker om och som butikerna tror kan sälja. En bekräftelse på att jag sticker ut i mängden bland alla hundratals andra ansökningar de får in varje månad… En bekräftelse på att jag gjort rätt. Att jag tog rätt beslut när jag startade mitt företag och lämnade tryggheten och min comfort-zone.

Nä, nu kommer jag inte skriva nåt mer, för jag är alldeles för spattig och okoncentrerad. Jag ska fira! Det ska jag göra. Jag ska skåla för mig och mitt företag och för att det är fantastiskt att kunna göra det jag gör. Det är en ynnest att kunna förvandla ett intresse och en kunskap till något som jag kan försörja mig på. Okej, inte för att mina kollektioner betalar alla mina räkningar direkt (inte så många alls faktiskt..), men det är nästa mål med mitt företagande. Ingenting är omöjligt. Så känns det idag.
PS 1. Nållåtta kommer ha säljstart på Designtorget i januari.

PS 2. Nu ligger även hela kollektionen på plats i min webshop. Jag får leverans av brickor och skärbrädor i början på nästa vecka, så då skeppas dom iväg till de återförsäljare som väntar på sina beställningar och till de som redan beställt i shopen. Det har redan ramlat in några under dagen, vilket känns jätteroligt!

2 reaktioner på ”Designtorget – here we go…!

 1. Anna skriver:

  Stort grattis! Häftigt! Men förstår att de vill ha dina prylar då du gör sååååå mycket fint!
  Jag hittade hit via blogglistan på Kråks stuga. Alltid roligt med nya trevliga bloggar! Gillar verkligen vad jag ser här!

  Kramen!

  1. frau furtenbach skriver:

   Hej Anna! Tack och tack igen för att du gillar mina grejer 🙂 Ja, jag kände mig som en av de där leksakerna i Tomteverkstan som man ser på julafton, som får en OK-stämpel av Tomten, när jag fick beskedet av Designtorget. Ett sånt där mål som man gått och drömt om som nu blivit verklighet! Ska genast spana in din blogg nu också… Kram tillbaka till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s