Brickregn!

Jag ville så stort ge er ett somrigt erbjudande då det var tokvarmt nästan hela dagen igår! Men så helt plötsligt tornade det upp sig där borta – regnet kom, solen försvann och med den värmen… Men jag är flexibel: Vi kallar erbjudandet för Brickregn istället!

Ett brickregn som innebär 30% rabatt på A-L-L-A brickor i kollektionerna pijtmåle och Farmors lapptäcke – totalt 7 stycken olika motiv och färgställningar. Så ni riktigt kan frossa i brickor i sommar! Dom passar ju så bra till alla fikastunder som ska intas utomhus under förhoppningsvis många soliga å lediga dagar framöver; Morgonkaffet. 11-kaffet. Efter-lunchen-kaffet (lagom till Sommarpratet i P1?). Eftermiddagskaffet och förstås Efter-en-god-middag-på-grillen-kaffet.

Och för er som inte dricker kaffe, duger brickorna såklart till både tekoppen, saftglaset och rosévinet… eller till en skål med nyskördade jordgubbar… eller varför inte som uppläggningsfat till sommarens godaste tårta?

– Ja, ni hittar säkert ett å annat ändamål för alla brickor… Och behåller du dom inte själv, kan du alltid ge dom i present till någon du tycker om!

Brickorna i kollektionen pijtmåle består av fyra olika motiv och är rektangulära i formen, en så kallad frukostbricka, i måtten 27 x 20 cm. Brickorna i kollektionen Farmors lapptäcke är däremot runda och finns i tre färgställningar; rosa, gul och blå i formatet Ø31 cm. Alla brickor produceras i Sverige och av björkfanér med en melaminbaserad vit yta som tål värme, alkohol och maskindisk.

Du hittar alla brickorna i min shop på Nordic Design Collective och erbjudandet räcker till och med 31 juli. Frakten ingår som vanligt i priset.

PS. De funkar nog ganska bra som ett tillfälligt regnskydd kom jag på nu. När man plötsligt får avbryta fikapausen för dom där oväntade regndropparna som faller från en klarblå himmel. De tål ju som sagt maskindisk. Då klarar dom nog av ett svenskt sommarregn också…

Foto: Karolina – Frau Furtenbach©

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s