Veckans ord på pitemål:

twördjära/twärdjära, twärdjåol, twärdjåort. Göra något snabbt.
Et jär hä så twärdjåort. Inte är det så snart gjort.

Den här veckan är det mycket på gång och många trådar att hålla reda på…

Jag filar på pressmeddelanden, har svarat på en drös med frågor till en formgivarpresentation som ska in i ett blogginlägg för nya webshopen Nordic Design Collective, jag väntar på en leverans av brickor och grytunderlägg av Farmors lapptäcke som ska levereras till återförsäljare och förstås till Äntligen hemma-mässan som öppnar upp på Stockholmsmässan på torsdag, och så håller jag på att sätta ihop en presentation då jag ska hålla ett föredrag om historien bakom kollektionen pijtmåle på söndag i vår monter. Vilket känns hur roligt – och läskigt som helst!

Phu! Men förbaskat roligt är det… Och inget av det här gör man i en handvändning direkt –  jag vrider å vänder på ord, letar bilder som passar, flyttar slides fram- å tillbaka i presentationen och så vill man ju repa lite så föredraget flyter på…

Så jag hoppas att vi ses i monter C04:13 på lördag och/eller söndag? Ja, fredag är ni förstås också väldigt välkomna, då står andra minst lika trevliga formgivare på plats (fast det är ju så mycket roligare om ni kommer när jag är där förstås…)

Ordet ovan är hämtat ur ABF Piteåbygdens ordbok: ”Pitemålet – ållt mila àagg å `ööx”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s