Premiär på premiär för Frau Furtenbach i ny designbutik

Idag är det premiär och invigningsfest för Nordic Design Collective, en helt ny designbutik på nätet där Frau Furtenbach kommer ha sin webshop framöver.

Dessutom blir det smygpremiär för min senaste kollektion Farmors lapptäcke, där jag lägger upp produkter efter hand. Just nu kan du hitta runda brickor Ø31 cm, i rosa, gul och blå färgställning. Och med två premiärer på samma dag, måste vi ju fira, eller hur? Därför lägger jag med en disktrasa till varje beställning som görs från min webshop – värde 40 kr! Erbjudandet gäller till och med 31 mars.

Jag sitter här kvällen innan (eller typ mitt i natten…) och skriver det här inlägget för jag kan liksom inte hejda mig med att få ut det här så snart jag bara kan – för det känns så otroligt spännande med ny webshop och ny kollektion. Och framförallt känner jag mig stolt att få dela skyltfönster med så många härliga, duktiga och beundransvärda formgivare & designers!

Det kommer hända en hel del i designbutiken framöver och även på Facebook med olika tävlingar. Men för att ni ska känna er extra välkomna på premiärdagen kommer de 50 första som handlar få en jättefin present!

Så varmt välkomna till en tisdag fylld av många designnyheter!

Bilder: Nordic Design Collective Fotograf: Jenny Unnegård, Stylist: Maliin Stoor samt Frau Furtenbach©

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s