Mässa. Webshop. Föredrag. Bland annat.

Nu blir det andra bullar! För snart kommer Frau Furtenbach börja sälja sina produkter på Nordic Design Collective – en spännande sajt för ny svensk design! Shopen är inte igång ännu, utan beräknas vara startklar i början på mars. Mer information kommer vartefter allt landar med shopen, bloggen och allt annat som kommer hända kring lanseringen. Men det känns jätteroligt att få vara en del i något nytt och det är många jätteduktiga formgivare och designers som jag delar skyltfönster med, så det känns riktigt riktigt bra!

Och apropå månaden mars, och mitt tidigare inlägg om Save the date för 30 mars – 1 april – så kommer Frau Furtenbach även vara del av den pop-up butik som just Nordic Design Collective öppnar upp under Äntligen Hemma-mässan på Stockholmsmässan, Älvsjö den helgen! Jag och ytterligare några formgivare/designers har fått möjligheten att representera den nya designmarknaden under mässdagarna. Det känns otroligt roligt och spännande att vara med på en så publik mässa, där vi har möjlighet att sälja vår design direkt på plats!

Så jag ska verkligen göra allt för att få fram några nya produkter till dess, jag har så många idéer och måste helt enkelt ”bara” bestämma mig… I den bästa av världar skulle man vilja göra verklighet av dem alla. Nu på en gång. PANG TJOFF bara! Men den budgeten finns liksom inte riktigt för tillfället, men jag tror ju i och för sig det är bättre att spara på krutet och inte rusa fram i 180 heller. Jag vill att det jag gör ska kännas genomtänkt och inte ihop-hafsat på en kaffekvart…

Och som inte det vore nog, kommer Frau Furtenbach även hålla ett kort föredrag i vår butik under mässdagarna! Jag blev tillfrågad bara häromdagen, så det är alldeles rykande färska nyheter. Läskiga, nervösa, spännande nyheter. Men så klart väldigt roliga nyheter! Jag ska berätta om historien bakom pijtmåle och syftet med min design av dessa produkter och så kanske litegrann kring dialekter i allmänhet och pitemålet i synnerhet. Ja, det ska ju hållas lagom långt så några lingvistiska (heter det så?) utlägg i dialektologi lär det inte bli… Men shit, ska bli så jäkla roligt att få berätta om varför jag gör det jag gör, men jag kommer ju vara sjukt nervös å springa å kissa typ 113 gånger innan… Och så kommer tankarna på skräckscenariot att ingen är där å lyssnar, att jag ska stå å prata inför inga och ingenting!

Så jag kommer bombardera och tjata på er att ni ska komma dit å lyssna. Så fort jag har exakt dag och tid börjar trakasserierna. Be aware!

Å, glömde nästan:
In å gilla Nordic Design Collective på Facebook så hänger du med från början!

En reaktion på ”Mässa. Webshop. Föredrag. Bland annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s