Nu är pressmeddelandet ute om Formex!

Nu ökar pulsen lite mer för var dag som går fram till den stora dagen D:
19 januari då Formex öppnar dörrarna på Stockholmsmässan!

Och idag känns det extra spännnande då vi släppt pressmeddelandet om mitt samarbete med Emma och Erika och vårt koncept för vårens mässa: Välkommen hem!

Vi har fått ett flertal föreläsare spikade nu också, vilket känns otroligt roligt att kunna bjuda våra besökare på inspiration, ny kunskap och framförallt relevant input. Vi har tänkt utifrån våra kunders perspektiv, vad som kan vara intressant för dom att höra mer om, när vi satt ihop vårt program.

Som ni kan läsa i pressmeddelandet, kommer Maria Richardsson, VD och grundare av Signerat.se berätta om trender inom e-handel, Helena Karjalainen som ligger bakom en av Sveriges största inredningsbloggar ROOM and Serve, kommer prata kring inredning och bloggande. Och förutom detta, kommer vi ha ytterligare 3 föreläsare och så ett lite speciellt event som knyter an till vår önskan att skapa en hemtrevlig monter. Det kommer ske på lördagen, men mer information och exakta datum och tider kommer vi släppa i fler pressmeddelanden framöver, men givetvis också på vår gemensamma sida på Facebook: Välkommen hem!

Vi ses väl i monter B01:05 – du kommer garanterat känna dig som hemma…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s