En sista julmarknad: DesignmarknadSTHLM


Hej å hå, nu är det verkligen sista rycket inför jul och mycket ska hinnas med…

I helgen är det julmarknad på Färgfabriken i Liljeholmen. Denna helg är det DesignmarknadSTHLM som står bakom. Tidigare i höstas var det en designmarknad på samma plats som var riktigt lyckad så nu kör de en repris – kryddad med julstämning!

Själv står jag på plats på söndag mellan 11–16, men den är öppen samma tid i morgon, lördag. Jag står även denna gång vid signerat.se:s bord. Så varmt välkomna dit alla ni som har möjlighet! Det är ett bra tillfälle att hitta de där sista-minuten-klapparna och jag kan ärligt säga, att det finns så mycket fina saker så jag skulle själv kunna shoppa upp alltihop! Titta själv på deras hemsida, där ni kan läsa mer om några av de 40 utställarna som är med.

Men litegrann ska jag nog handla i alla fall, fast det brukar oftast landa i att jag hittar så många julklappar till mig själv, av någon underlig anledning…

I morgon ska jag bege mig ut på stan för att handla julklappar till de övriga i familjen. Och jag önskar verkligen att jag kunde skriva de sista julklapparna, men nä… Det är de första… Har helt enkelt inte funnits tid eller ro för att fixa julklappsinköpen och jag vet att jag kommer bli helt galen över hur mycket folk det är på stan. Såklart – sista helgen innan julafton… Men jag har en lista som jag skrivit ihop, som jag uppdaterar emellanåt för jag har den alltid med mig – i mobilen, så förhoppningsvis ska jag hitta det mesta ganska så snabbt.

Så i morgon blir det trängsel på stan. På söndag blir det mys på Julmarknad och förhoppningsvis lite trängsel då med, vi vill ju att många många kommer dit!

Vi kanske ses?

PS. Har ni inte möjlighet att komma till marknaden, kan ni alltid fixa de sista julklappsinköpen på nätet: signerat.se. Min butik hittar ni även den här.

2 reaktioner på ”En sista julmarknad: DesignmarknadSTHLM

  1. Felicia W skriver:

    Låter underbart. Varför finns det alldeles för lite tid innan jul, kommer inte hinna på den här heller – men ger bort Frau Furtenbach-handdukar till utvalda kunder och släktingar. Bästa julklappen!

  2. Sandra skriver:

    Kul att du kikade in på min blogg 🙂 Jag är mycket nöjd med handdukarna, de hänger framme här i Oslo där jag bor tillsammans med göteborgare och stockholmare. Så jag har kokat palt åt dom så dom har nu fått känna på paltschwimen på riktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s