2 rävar och 1 rookie på Formex 2012!

Nu är strax anmälningsavgiften betald till Formex i januari! Det känns helt galet pirrigt, läskigt, spännande, utmanande… och alldeles… underbart! Frau Furtenbach på Formex – vem kunde tro det liksom…?

Jag blev tillfrågad av två andra formgivare som även de säljer på signerat.se om jag möjligen ville dela monter med dom och det behövdes inte speciellt mycket eftertänksamhet för att jag skulle tacka ja! Så nu har jag inlett ett samarbete med två underbara konstnärer/formgivare: Emma Sjödin som driver KD Konstig Design och Erika Tubbin som ligger bakom företaget med samma namn.

De har båda ställt ut på Formex ett antal gånger tidigare så det känns tryggt att ha å göra med två rävar jämfört med mig som är en riktig färsking i de sammanhangen…

Det är klart med yta och placering av vår monter och det känns riktigt riktigt bra! Vi har även en riktigt bra grundide’ och en röd tråd för hur vi vill att det ska se ut. Nu ska vi ”bara” planera resten med hur vi ska få ihop montern rent praktiskt, och typ en miljard detaljer kring det… tidplan, kostnader, marknadsföring, happenings i montern… Och så kanske man (läs jag) bör ta fram något nytt till min produktserie till dess…  Och återigen skriver jag: det känns tryggt att ha å göra med två rävar jämfört med mig!

Och för er som undrar:
– Men är det inte konstigt att dela på monter ihop, konkurrerar inte ni om samma kunder, har ni inte samma typ av produkter, hur funkar det egentligen…?
Så säger jag bara: Vi må sälja disktrasor alla tre (till exempel), men vi är 3 olika individer med 3 olika uttryckssätt och stil så jag tror vi tilltalar lite olika typer av kunder, målgrupper eller inköpare beroende på vilken etikett vi vill sätta på dom som köper våra produkter.

Nä, jag tror snarare vi vinner på att stå där tillsammans. Vi har en möjlighet att synas bättre genom att dela på en större monter, vi ger energi till varandra och kan hjälpa å stötta – både inför och under mässan. Det är ganska slitsamt och ensamt att stå på plats under 4 hektiska dagar. Och så kan man ju faktiskt ta en kisspaus i lugn & ro. Bara en sån sak!

Redan nästa måndag den 14:e november åker jag ned till Norrköping å möter upp Erika och Emma på plats i Erikas butik för att idea och planera vidare… Längtar redan!

Så för er som vill hänga med vad som händer under planeringen av Formex kan läsa om det senaste på Formex egen blogg. Och när det sen börjar närma sig Mäss-premiär finns det risk för att det dyker upp lite mer info både här på bloggen och på Facebook. Så häng med på min Formex-resa vetja!

2 reaktioner på ”2 rävar och 1 rookie på Formex 2012!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s